Løse tæpper i Nordisk design

VARIOUS

Her mødes kreativitet, fantasi og funktionalitet. Denne kollektion byder på en bred vifte af elegante, sofistikerede og udsøgte danske designs. Vidt forskellige materialer, mønstre, farver og strukturer, der indrammer netop din livsstil. Find din favorit.

Se mere

SELECTED

Det ypperligste inden for tæppedesign. Tæpperne er lavet af de fineste materialer, håndvævede og nogle sågar håndknyttede. Med de gamle eksklusive teknikker er alle mønstre mulige, og tæpperne har en fantastisk holdbarhed. Opdag et væld af spændende overflader – filtede, bløde, grove, blanke, matte.

Se mere
Kelim, Sisal og Hand-tufted tæpper i nordisk design
Løse tæpper i Nordisk design

artwork

Denne kollektion består af eksklusive håndvævede tæpper designet af danske kunsthåndværkere. Danske vævere deltager ofte i selve designprocessen for at sikre et optimalt resultat. De vendbare tæpper er alle karakteriseret ved deres nordiske stil og høje kvalitet.

 

Se mere

essentials

Oplev en verden af forskellige materialer, mønstre, vævemetoder og udtryk. Denne brede kollektion har noget for enhver, så find din favorit og forny dit hjem med moderne dansk design.

 

 

Se mere
Løse tæpper i Nordisk design
Sorte, hvide og grå løse lædertæpper i Nordisk design

leather

Her mødes smukt nordisk design med traditionelle håndværkstraditioner. Denne eksklusive kollektion består af håndskårne patchworktæpper i 100 % læder – hvert og ét er både unikt og nøje afstemt i harmoniske farvenuancer.

Se mere